WestlandseBanen en Het Hele Westland, dé perfecte combinatie voor vacature plaatsing

De economie in Westland draait weer op volle toeren. Dat betekent dat er veel werk verricht moet worden, wat automatisch weer resulteert in veel vacatures.

WestlandseBanen, dé vacaturesite van Westland, doet er natuurlijk alles aan om bedrijven en overige organisaties de kans te geven hun vacatures bij een breed publiek onder de aandacht te brengen. Bij werkzoekenden, maar zeker ook bij mensen die al een baan hebben en misschien toe zijn aan een nieuwe uitdaging.

On- en offline

Online presenteert Westlandse-
Banen de vacatures van werkgevers via Westlandsebanen.nl en sociale media. Offline biedt Westlandse-
Banen werkgevers ook volop kansen om te laten zien wie ze zijn, wat ze doen en welke vacatures er zijn. Dat gaat onder meer door middel van het plaatsen van vacatures in de gewaardeerde krant Het Hele Westland. Deze krant wordt wekelijks bezorgd bij zo’n 45.000 huishoudens in het Westland en is misschien wel de beste manier om de Westlanders te bereiken. In de toekomst wordt deze vorm van offline communicatie nog krachtiger. Er start een nieuwe
rubriek in Het Hele Westland waarin werkgevers volop de ruimte krijgen om te vertellen waarom werknemers met name bij hén moeten solliciteren. Daarmee worden de goed gelezen vacaturepagina’s van ’s Westlands grootste krant nóg aantrekkelijker om te lezen en wordt u vacature nog beter bekeken.

Video

Overigens gaan de mogelijkheden van online en offline elkaar binnenkort nog meer versterken bij WestlandseBanan en Het Hele Westland. Eind maart lanceert Uitgeverij West Media, uitgever van Het Hele Westland, een nieuwe app. Die app biedt de mogelijkheid om video’s op internet te koppelen aan foto’s of advertenties in de krant. Wanneer de lezer een bepaalde foto scant met zijn mobiel, gaat er automatisch een video spelen. Een video waarin een werknemer kan vertellen over zijn of haar bedrijf, collega’s en de openstaande vacatures. Een nieuwe en unieke manier om de doelgroep aan te spreken!

Al met al zijn Het Hele Westland en WestlandseBanen uw partner bij het zoeken en vinden van de juiste kandidaat.

www.hethelewestland.nl

www.westlandsebanen.nl