Van Koppen Arbeidsrecht

‘Snel schakelen en pasklare oplossingen, dát is mijn kracht’

Een klein jaar na haar start als zelfstandige, is Janneke van den Bos-van Koppen helemaal gewend aan haar nieuwe status als ondernemer. Positief opmerkelijk: veel bedrijven in tal van sectoren weten haar bedrijf Van Koppen Arbeidsrecht al te vinden als het gaat om begeleiding en advisering bij vraagstukken in het arbeidsrecht.

‘In het begin kan het zijn dat ondernemers je de opdracht gunnen, inmiddels kan ik niet anders dan concluderen dat de kwaliteit van de dienstverlening het argument is om bij mij aan te kloppen’, zegt Janneke overtuigd. ‘Veel relaties komen op mijn pad via mond-tot-mondreclame. Zij hebben van mij gehoord, over de ontzorgende werkwijze, de kwaliteit en professionaliteit. Dat spreekt hen aan. Een Westlandse aanpak? Zo zou je het kunnen zeggen, als je snelheid van handelen, goede kwaliteit leveren en afspraak is afspraak Westlands vindt.’

Ontzorgen

De Naaldwijkse heeft via haar voormalige werkgevers al jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsrecht. Janneke ontzorgt ondernemers en bedrijven op dit gebied volledig en zeer daadkrachtig. ‘Denk hierbij aan het opstellen van arbeidsovereenkomsten, begeleiding en advisering bij zieke werknemers, arbeidsconflicten en het beëindigen van dienstverbanden. Speelt er iets in de organisatie waarbij ik kan helpen, dan kom ik doelgericht in actie. Na een zorgvuldige inventarisatie van de case, kom ik met een passend voorstel. Let wel: daar versta ik niet onder een lijvig rapport vol met vakjargon, waarbij de opdrachtgever nog altijd achterblijft met tal van vragen. Nee, mijn antwoord of advies is helder en concreet, zodat de ondernemer en de werknemer daar direct mee aan de slag kunnen.’

Passie

Voor Janneke is arbeidsrecht zeker niet alleen maar een specifieke discipline waarin ze werkzaam is. Het is veel meer dan dat: ‘Arbeidsrecht is écht mijn passie’, lacht de gedreven Westlandse. ‘De diversiteit in ondernemers, de afwisselende werkzaamheden, de dynamiek van het arbeidsrecht: deze aspecten maken dit vak voor mij tot een beroep waar ik mijn hele ziel en zaligheid in kwijt kan. Daarom heb ik mij via diverse studies ontwikkeld tot een zeer allround arbeidsrechtdeskundige, die haar tanden graag in een case zet. Het is daarbij de ambitie om alles doelgericht én op professionele wijze te regelen.’