Beste leden,

Samen staan we voor de opgave om te werken aan een gezond en maatschappelijk verantwoord ondernemersklimaat!

Op dit moment staan er in Westland onnodig veel mensen aan de kant. Mensen die afhankelijk zijn van een uitkering en die graag weer mee doen binnen één van onze bedrijven. Geen makkelijke opgave, dat realiseren we ons. Maar niet onmogelijk. Er zijn al heel wat mooie voorbeelden in Westland. Voorbeelden waarbij ondernemers iemand een kans geven. Daarmee maken ze het leven van iemand beter want werk biedt meer dan inkomen alleen. Werkt biedt eigenwaarde en de mogelijkheid om weer mee te doen aan de samenleving. En zeker niet onbelangrijk; ondernemers hebben er een hele goede kracht bij.

Mooie voorbeelden waaruit blijkt dat wanneer je je hart laat spreken je er ook nog iets voor terug krijgt. Wij begrijpen als geen ander dat het onder aan de streep wel moet blijven kloppen.

Daarom hebben de koepelorganisaties en gemeente Westland een gezamenlijk actieplan opgesteld. Wij gaan met vertrouwen een handtekening zetten onder het

Westlands Actieplan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen 2020

Dat doen we vanuit het vertrouwen dat wij samen een concrete bijdrage kunnen leveren aan de sociaal maatschappelijke opdracht.

Wij doen dit op 23 april aanstaande bij ter Laak Orchids (Middenzwet 23, 2291 HM Wateringen).

Het programma ziet er als volgt (onder voorbehoud) uit:

–          Inloop vanaf 15.45 uur

–          Opening en welkom door Ter Laak

–          Introductie door wethouder M. el Mokaddem

–          Ondertekening

–          Toelichting op verdienmodellen door de heer M. Adelmeijer (Berenschot)

–          Afsluiting en borrel

Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Laten wij als Westland het voorbeeld zijn voor ondernemend Nederland. Wij slaan de handen ineen om samen te werken aan een Westland waarin iedereen naar vermogen kan werken.

Met vriendelijke groet,

VNO NCW

Westland-Delfland        LTO Noord Glaskracht Westland      MKB Westland          Gemeente Westland