Televisieprogramma ‘De Pitch’ komt terug met tweede seizoen

Na het succes van het eerste seizoen van het televisieprogramma De Pitch, is 6 september jl.  het startsein gegeven voor een nieuw seizoen. Het tweede seizoen van De Pitch bestaat uit 6 afleveringen en  wordt in 2016 opgenomen en uitgezonden op WOS TV. Het programma is bedoeld voor ondernemers en startende ondernemers. Het doel is om verschillende  financieringen toegankelijk te maken en het ondernemerschap te stimuleren. Dit kan via crowdfunding of door samenwerking met andere financiële partners.

Meedoen?
Indien u interesse heeft om mee te doen aan het programma kunt u zich aanmelden via www.wos.nl/pitch. Behalve de mogelijkheid om uw krediet te verkrijgen krijgt uw plan ook volop aandacht in de regionale media door de gehele campagne rondom het programma.

Doel

In De Pitch is elke week een nieuwe kandidaat te zien die op zoek is naar kapitaal om zijn/haar droom te verwezenlijken. Een nieuw pand, een verbouwing of verhuizing of om een nieuw bedrijf te starten of een product in de markt te zetten.
De deelnemer presenteert zijn idee aan de jury die ook dit jaar bestaat uit Henk Salome (MKB Westland), Evert van Malkenhorst sr. (Kredietunie Westland), Monique van Holstein (Kapitaal Op Maat) en Aad Kester (Ruitenburg adviseurs & accountants).

Direct na het televisieprogramma kan iedereen investeren in de plannen door middel van crowdfunding.

Samenwerking 
Het programma is een samenwerking tussen Kapitaal op Maat, Ruitenburg adviseurs & accountants, MKB Westland, Kredietunie Westland, Rabobank Westland, Westland Partners Notarissen & Advocaten, Malkenhorst Makelaars, Uitgeverij West Media, WOS Media en Spontaan Communicatie & Organisatie. Het doel van deze partijen is het toegankelijk maken van financieringen, de verschillende financieringsvormen laten zien en het ondernemerschap in Westland en omgeving te stimuleren. Want het Westland bruist van de innovatie ideeën en ondernemerschap!

Het programma is online te volgen via Twitter en Facebook @pitchwestland. Meer informatie is te vinden op www.wos.nl/pitch en u kunt seizoen 1 hier terugkijken. In dit seizoen presenteerde o.a.  Leonard Elenbaas van restaurant Pure Passie zijn plannen voor het nieuwe restaurant op de Horticampus. Binnen enkele uren werd het gevraagde kapitaal bijeen gebracht. In totaal werden 4 van de 6 projecten succesvol gefinancierd.