Stichting WestlandPas opgericht

Donderdag 16 februari heeft Jochem Immerzeel stichting WestlandPas opgericht bij Westland Partners Notarissen & Advocaten. Hiermee is de WestlandPas officieel van start gegaan. De WestlandPas is dé pas van, voor en door Westlanders. Een loyaliteitspas die een positieve impuls geeft aan de lokale economie en zorgt voor participatie en het verbinden van alle Westlanders. Initiatiefnemers zijn Jochem Immerzeel en Mark Lensselink.

Unieke Streekpas
Het unieke aan de WestlandPas is dat zowel de pashouders als de ondernemers bijdragen aan een sociaal en leefbaar Westland. De winst die de WestlandPas verwacht te gaan maken vloeit namelijk terug naar de samenleving. Zowel pashouders als ondernemers die verbonden zijn aan de pas bepalen jaarlijks aan welke lokale initiatieven of goede doelen de opbrengst wordt geschonken.

Voordelen van de WestlandPas
Door het doen van aankopen sparen de pashouders punten die bij alle aangesloten ondernemers ingewisseld kunnen worden. Ook is het mogelijk om met de pas gratis toegang en korting te krijgen op uiteenlopende activiteiten: van attracties tot cultuur, van sport tot culinair.

Lancering
“Door het oprichten van de stichting kunnen de volgende stappen om de WestlandPas te lanceren genomen worden. De komende periode gaan wij hard aan de slag om een aantrekkelijk aanbod samen te stellen. Het is onze ambitie om de WestlandPas in april in gebruik te nemen.” Aldus Jochem Immerzeel.

Op de hoogte blijven? Volg WestlandPas via FacebookTwitter of Instagram of bezoek de website.