SAVE THE DATE: 28 oktober 2019 Derde Editie Retail Event

Thema: Groei en bloei: innovatie in de retail
Locatie: De Kiem, Kon. Julianaweg 91 ‘s-Gravenzande
Tijd: 18.00 uur – 21.30 uur

Na twee succesvolle eerdere edities organiseert Gemeente Westland in samenwerking met MKB Westland op 28 oktober 2019 het derde Retail Event.

Met dit event willen we ondernemers inspireren en informeren over de ontwikkelingen op winkel- en horecagebied en de ruimte geven om met elkaar te netwerken, met als doel een betere samenwerking en nieuwe kansen en ideeën.

Hiervoor zullen wij een aantal landelijk bekende sprekers maar ook lokale sprekers uitnodigen. Aanwezig op de avond is o.a. Björn Kuipers (scheidsrechter betaald voetbal en ondernemer).

Björn Kuipers is de beste scheidsrechter van Nederland op dit moment. Björn maakt zijn debuut als scheidsrechter in het betaald voetbal tijdens de wedstrijd Telstar-FC Eindhoven. In 2013 krijgt Björn de finale van de Europa League in Amsterdam toegewezen. In 2014 floot Kuipers de Champions League finale tussen Real Madrid en Atletico Madrid. Tevens floot hij op de EK’s van 2012 en 2016 en de WK’s van 2014 en 2018. Naast zijn functie als scheidsrechter is Björn succesvol eigenaar van een Jumbo supermarkt. Björn zal tijdens zijn presentatie de gelijkenissen en verschillen tussen ondernemen en het begeleiden van een voetbalwedstrijd aangeven.

Het volledige programma is eind augustus bekend. Leden van MKB Westland en eerdere bezoekers van het Retail Event worden hierover per mail geïnformeerd.

Ook via de website van Gemeente Westland en MKB Westland houden wij jullie op de hoogte van het programma.

Aanmelden kan vanaf begin september via de website van MKB Westland.

Deelname aan dit event is gratis.