Ruim 200 ondernemers aangewaaid bij MKB Westland ‘BeachPraet’

Voorafgaand aan de netwerkborrel werd tijdens de Algemene Leden Vergadering Erik Koeze herkozen als MKB bestuurslid. Bestuurslid Remmert Keizer gaf het stokje over aan horeca ondernemer Piet Brederoo, waardoor MKB Westland een nieuwe samenstelling van het bestuur heeft gekregen.

Voorzitter Desirée Curfs opende de ‘BeachPraet’ met een welkom voor alle aanwezigen. De voorzitter benadrukte nog maar eens wat het belang is van MKB Westland. Naast de 4 netwerkbijeenkomsten die jaarlijks op de agenda staan maakt de club zich sterk voor een gezond ondernemersklimaat in Westland. Dit uit zich onder andere door de actieve lobby vanuit het bestuur richting politiek en andere belangrijke partijen. Ook benadrukte Desirée dat alle aanwezigen elkaar werk moeten gunnen. “Het is een mooi streven om met elkaar en aan elkaar werk te gunnen aan regiogenoten. Onze netwerkbijeenkomsten zijn een perfecte ontmoetingsplaats om doelgericht met elkaar in contact te komen op een informele manier!”.  Aansluitend bedankte de voorzitter, hoofdsponsor van ‘BeachPraet’, Koornneef Retailgroep voor het mede mogelijk maken van deze altijd populaire en geslaagde bijeenkomst.

Na de openingswoorden van de voorzitter werd er een 4-gangen Walking Dinner geserveerd en werd er volop genetwerkt onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde editie!