Rabobank Westland organiseert Dag van het Nieuwe Financieren op 29 september a.s.

MKB Westland brengt u graag op de hoogte van de uitnodiging van Rabobank Westland voor de Dag van Het Nieuwe Financieren.

Bent u die ambitieuze ondernemer met een goed plan of wilt u meer weten over verschillende financieringsvormen? Of gewoon inspiratie op doen? Kom op donderdag 29 september naar de Dag van het Nieuwe Financieren in De Lier. Een evenement speciaal voor ondernemers met ambitie of een plan.

Tijdens de Dag van het Nieuwe Financieren zijn er verschillende workshops. Ook kunt u experts spreken tijdens inloopsessies. Een mooie kans om meer te weten te komen over thema’s als crowdfunding, lease en het stapelen van financieringen. En heeft u een ijzersterk plan? Doe dan mee aan de pitchwedstrijd en overtuig het publiek en de jury. Schrijf u nu in op de website en maak kans op een deel van het totale prijzengeld van € 10.000,- én een reportage met fotoshoot in het magazine ‘Dichterbij’.

Waar? 
Rabobank Westland
Leehove 65, 2678 MB De Lier

Programma
Vanaf 13.00 uur bent u welkom. Voormalig judo kampioene Edith Bosch komt vertellen over haar nieuwe boek. Zij is tegenwoordig consultant en geeft bedrijven advies over strategie en doelen. Na de workshops en inspirerende sessies deelt Patrick van Gils zijn passie voor presenteren en pitchen met u. Hij is expert in onder andere elevator pitches.

Uiteraard zijn deze dag onze accountmanagers van de deelnemende regionale banken aanwezig voor al uw vragen. Voor meer info check uw accountmanager of ga naar onze website www.rabobank.nl/westland

Meld u hier aan

Let op: om veiligheidsredenen gaat de aanmelding in twee stappen. Nadat u zich heeft aangemeld op de website krijgt u een e-mail met een link, waarmee u uw gegevens verder invult. Vervolgens ontvangt u na registratie een e-mail met bevestiging van uw aanmelding.

Scherp uw kennis aan tijdens de Dag van het Nieuwe Financieren en breng uw plan onder de aandacht.

Bent u verhinderd? Het online avondprogramma is ook op uw eigen computer, tablet of smartphone te volgen.