Ook de laatste Pitch succesvol!

Afgelopen weekend was alweer de 6e, tevens laatste aflevering van de Pitch te zien op WOS TV. In de laatste uitzending was te zien dat het plan van Aurora Flowers binnen een kwartier na de uitzending 100% gefinancierd werd via het crowdfundplatform van Kapitaal op Maat.

Het programma is een samenwerking tussen Kapitaal op Maat, Rabobank Westland, Westland Partners Notarissen & Advocaten, Ruitenburg adviseurs & accountants,
MKB Westland, Kredietunie Westland, Spontaan Communicatie & Organisatie en WOS Media. Het doel van deze partijen was het toegankelijk maken van financieringen, de verschillende financieringsvormen laten zien en het ondernemerschap in Westland en omgeving te stimuleren. En dat is gelukt! Ook de plannen van deze pitchers werden binnen een paar uur na de uitzending op vrijdagavond al volledig gefinancierd:
–          Pure Passie
–          Hot Yoga en Beauty Centrum Westland
–          Bodytec Studio Wateringen

In het plan van Condor City kan men nog steeds investeren. Van de 150.000 euro voor het te verwezenlijken plan, is er al  ruim 50.000 geïnvesteerd. Ook kan men via Kapitaal op Maat en alles lezen over het project van IQ Telecom.

Er kan teruggekeken worden op een succesvol televisieprogramma met alleen maar winnaars! De initiatiefnemers beraden zich al over een 2e editie van het programma. Heeft u hier interesse in, mail dan naar pitch@wos.nl.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de Pitch via:
www.facebook.com/pitchwestland
 of www.twitter.com/pitchwestlandwww.wos.nl/pitch