Motie Hoge Nood, Doet u mee?

Dinsdagavond is de motie Hoge Nood goedgekeurd door de gemeenteraad van Westland. Vanuit MKB Westland is de centra manager, Marjan Naaktgeboren, in overleg met BIZ, Horeca Westland, gemeente en diverse partijen die kunnen ondersteunen bij het Hoge Nood vraagstuk.

Waarbij de gesprekken gaan over de mogelijkheden omtrent het plaatsen van openbare toiletten en het aanmelden van bestaande toiletten in de HogeNood app. Zo hebben een aantal bedrijven zich al actief aangemeld in de HogeNood app, welke bedoeld is voor mensen met maag- en/of darmproblemen zodat zij snel het dichtstbijzijnde toilet kunnen vinden. Bibliotheek Westland heeft zich direct in diverse kernen aangemeld, in Wateringen is het toilet van PUURhaarhemhuidbeschikbaar voor deze doelgroep en in Monster heeft bijvoorbeeld Brasserie de Druiventuin zich al aangemeld. Marjan Naaktgeboren geeft aan het aantal aanmeldingen in de app gestaag te zien stijgen. Vanuit MKB Westland zijn wij erg blij met deze early adopters en hopen binnenkort nog veel meer namen aan deze lijst te kunnen toevoegen.

Voor meer informatie over het beschikbaar stellen van uw toilet, kunt u contact opnemen met Marjan Naaktgeboren: marjan@mkbwestland.nl.