Modern Workplace  Slim en makkelijk samenwerken

Onze werkomgeving ziet er tegen-woordig anders uit dan een aantal jaar geleden. Medewerkers zijn mobieler, flexibeler en hebben meer devices tot hun beschikking. De moderne werkplek biedt medewerkers de vrijheid om (samen) te werken hoe, waar en wanneer men dat wil.

Medewerkers varen wel bij een werkplek die de vrijheid biedt om werkzaamheden naar eigen inzicht in te delen. Ze zijn productiever en kunnen hun tijd maximaal inzetten voor de organisatie. Tegelijk moet deze vrijheid, waarbij overal en via verschillende devices kan worden ingelogd op bedrijfssystemen, niet ten koste gaan van de veiligheid van uw (gevoelige) bedrijfsinformatie.

Microsoft 365

Microsoft 365 is de moderne werkplek voor iedereen en biedt op beide vlakken wat u wilt. Uw medewerkers halen het optimale uit hun werkdag, terwijl u proactief in control bent over het beheer van de werkplekken binnen uw organisatie. Met Microsoft 365 maken uw medewerkers altijd gebruik van de laatste versies van Windows en vertrouwde Office-applicaties. In combinatie met VTM Grip worden werkplekken centraal gemanaged en controle- en beheertaken worden waar mogelijk geautomatiseerd.

Eenvoudig samenwerken

De ‘Modern Workplace’ is altijd up-to-date, veilig en betrouwbaar. Werknemers werken eenvoudig en effectief samen met collega’s, klanten en partners, ongeacht locatie of device.

De moderne werkplek is geschikt voor elke organisatie. Dat kan van vijf tot zelfs enkele duizenden medewerkers, waarbij elke werkplek op maat kan worden afgestemd op de wensen en behoeften per medewerker. U bent verzekerd van de meest geavanceerde werkplek-oplossing die voor handen is. Zodat uw organisatie, én uw medewerkers, klaar zijn voor de toekomst.