Het bestuur van MKB is verder nog aangevuld in de personen van Erik Koeze en Patricia Verbakel. Laatstgenoemde neemt de plaats in van Edouard van Arem. Na de algemene ledenvergadering was het tijd voor de netwerkborrel ‘Beachpraet’.

Het zonnige weer kwam als een verrassing, voor het eerst sinds het ontstaan van ‘Beachpraet’. Mede daardoor was de sfeer goed en werd er volop geborreld en genetwerkt op het terras van Bondi Beachclub. Centraal tijdens de bijeenkomst stond de bekendmaking van de winnaar van de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2010. Wie zou in de voetsporen van Ron van der Knaap van de Van der Knaap Groep treden? De genomineerden, Marco en Erwin Don van Don Opleidingen, Aad en Daan Franken van Grand Café-Restaurant Bij5 en de ondernemers van Greenco wachtten vol spanning terwijl een introductiefilm van hun bedrijf werd getoond. Na de drie korte introductiefilmpjes werd de winnaar bekend gemaakt door Lars Boellaard van Westland Partners Notarissen & Advocaten, hoofdsponsor van het event: de ondernemers van Greenco. Lars Boellaard: “Greenco heeft deze steeds meer befaamde prijs gewonnen door hun vooruitstrevende blik en uitstekend ondernemerschap. Overigens waren het dit jaar wederom drie grote winnaars”. Alle zes aanwezige ondernemers van Greenco, Jos en Aad van Mil, Ab van Marrewijk, Jan Zegwaard, René Zwinkels en Henk van der Loos, waren aangenaam verrast met de titel. “Het is een hele eer om deze prijs te winnen”, aldus Jos van Mil van Greenco.

Na de verkiezing was het tijd voor een drankje en een overheerlijk walking dinner. Zo kwam een succesvol ‘Beachpraet’ 2010 bij een mooie zonsondergang ten einde bij Bondi Beachclub te Monster.
Beachpraet 2010 werd mede mogelijk gemaakt door: Westland Partners Notarissen & Advocaten, Rabobank Westland, AH Koornneef Westland, Het Hele Westland, Kamer van Koophandel, Arling en Bondi Beachclub.