Lunchbijeenkomst Bedrijfsoverdracht met Raimund Kamp op woensdag 18 oktober a.s.

Thema: Familie en onderneming

Onze partner Rabobank Westland organiseert op 18 oktober een lunchbijeenkomst met als thema ‘Bedrijfsoverdracht’. Leden van MKB Westland mogen hier gratis aan deelnemen.

Programma
12.00 uur             : Inloop met een broodje
12.30 uur             : Opening Rabo/ MKB WL
12.45 uur             : Spreker Raimund Kamp over familie en onderneming
13.30 uur             : Gelegenheid voor vragen
13.45 uur             : Napraten
14.00 uur             : Einde

Locatie
Rabobank Westland
Leehove 65
De Lier

Datum
18 oktober 2017

Raimund Kamp: Ondernemer, auteur, onderzoeker en spreker
Met gedrevenheid, flair en kennis van zaken is Raimund Kamp in staat om u te verrijken met inzichten in de wereld van de nieuwe rijken, oud geld, investeerders, familiebedrijven en de volgende generatie.

Samen met zakenpartner Marijke Kuijpers en Business Universiteit Nyenrode deed Raimund Kamp onderzoek onder vermogende Nederlandse erfgenamen waarin de impact werd onderzocht van opgroeien in een vermogende familie, de voorbereiding op en ervaring met een grote erfenis en het leven met geërfd vermogen. De resultaten zijn gepubliceerd in het succesrijke boek De Gouden Rugzak- Handboek voor vermogende families.

In 2008 was hij mede-oprichter van Guidato Family Office. Zij ontzorgen vermogende (bedrijfs)families, ondernemers en erfgenamen met allerlei financiële en vermogen(overdracht)zaken. Transities begeleiden is het overkoepelende woord in zijn werk: een ondernemer die zijn/haar bedrijf verkoopt en als investeerder verder door het leven gaat. De overdracht van het vermogen of het familiebedrijf naar de volgende generatie. En het leven als erfgenaam met een gouden rugzak.

Meld je snel aan, want vol is vol!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van MKB Westland

Deel deze pagina op: