JUWELIER ZWINKELS

Een mooi kerstgeschenk? Wij denken met u mee!

Over een paar maanden breekt weer de kersttijd aan: een periode van warmte, gezelligheid én cadeaus. Veel bedrijven willen in de decembermaand hun personeel bedanken voor de medewerking aan het afgelopen jaar. Juwelier Zwinkels wil hier graag een bijdrage aan leveren en biedt diverse mogelijkheden om het jaar met een persoonlijk geschenk extra feestelijk af te sluiten.

Wie een mooi sieraad of horloge wil, kan hiervoor al dertig jaar terecht bij Juwelier Zwinkels. Dit kan in de prachtige zaak aan de Molenstraat 5 in Naaldwijk en via de website www.juwelierzwinkels.nl.

Maar Juwelier Zwinkels biedt meer. Op verschillende manieren kan deze juwelier een bijdrage leveren aan een fraai kerstgeschenk. Joyce Zwinkels legt uit wat de mogelijkheden zijn: “Uiteraard leveren we mooi ingepakte cadeaubonnen in elk gewenst bedrag, die dan in een kerstpakket verwerkt kunnen worden. Maar ook denken wij graag mee met de klant om iets persoonlijks aan het personeel te geven. Iemand heeft bijvoorbeeld vijftig cadeaus nodig voor een bedrag tussen de € 30,- en
€ 100. Wij doen dan voorstellen om dat te realiseren en dat kan voor man en vrouw verschillend zijn. Je kunt bijvoorbeeld een leuke armband met bijpassende oorbellen geven of een horloge met een bepaalde gravure. Of we maken van het logo van een bedrijf een hangertje. Bij een grotere afname is het zelfs al mogelijk om voor iets meer dan € 50,- een horloge met logo te realiseren. Dan heb je een heel origineel cadeau.”

De laatste jaren organiseren veel bedrijven een kerstmarkt voor het personeel. “Zij nodigen dan een aantal winkeliers uit. Het personeel krijgt muntjes en kunnen deze uitgeven bij de verschillende winkeliers. Ook wij staan op deze kerstmarkten en dat is altijd een succes. Ieder personeelslid kan op deze manier een cadeau naar eigen wens uitzoeken en ik kan zeggen dat ze het erg leuk vinden om bij onze kraam iets te komen uitkiezen.”

Bedrijven die een speciaal ontworpen geschenk in zilver of goud willen geven, kunnen hiervoor ook bij Juwelier Zwinkels terecht. “Wij staan open om mee te denken! En ieder cadeau wordt heel mooi ingepakt, zoals de klanten van ons gewend zijn. Het is altijd een feestje om in handen te krijgen!”

‘Wij denken graag met de klant mee om iets persoonlijks aan het personeel te geven.’