Geslaagde, Zomerse editie ‘BeachPraet’

Sponsor van dit event; Koornneef Retail Groep, verzorgde 2 interessante presentaties. Met toch wel het  meest opvallende nieuws van Koornneef Vastgoed, het nieuwbouwproject in Naaldwijk dat gerealiseerd gaat worden aan de Patijnenburg in Naaldwijk.

 

Vooraf was er de Algemene Leden Vergadering voor het bestuur en leden van MKB Westland, waarin Desirée Curfs aftredend voorzitter was. Onder applaus van de aanwezigen werd zij weer voor 3 jaar herkozen.

 

Desirée opende de ‘BeachPraet’ met een welkom voor alle aanwezigen. Trots gaf de herkozen voorzitter aan dat MKB Westland groeit! Steeds meer ondernemers zien het belang van MKB Westland in. Naast de 4 netwerkbijeenkomsten die jaarlijks op de agenda staan maakt de club zich sterk voor een gezond ondernemersklimaat in Westland. Dit uit zich onder andere door de actieve lobby vanuit het bestuur richting politiek en andere belangrijke partijen. Dat ook de politiek MKB Westland serieus neemt was te zien aan het grote aantal aanwezige raads- en collegeleden.
Het bestuur van MKB Westland heeft zich o.a. bemoeit met het vernieuwde aanbestedingsbeleid van Westland. Zij zien uiteraard graag dat het werk van de gemeente aan lokale partijen gegund wordt. Desirée benadrukt dat deze taak niet alleen bij de gemeente ligt, ook alle aanwezigen kunnen elkaar werk gunnen. Het is een mooi streven om met elkaar, en aan elkaar werk te gunnen aan regiogenoten. Deze netwerkbijeenkomsten zijn een perfecte ontmoetingsplaats om doelgericht met elkaar in contact te komen op een informele manier!

 

Na de openingswoorden van de Voorzitter was het woord aan de Koornneef Retailgroep, hoofdsponsor van het evenement. Marieke Vijverberg, directeur van Koornneef Werving & Selectie, hield een presentatie over de activiteiten binnen hun organisatie die ooit ontstaan is door de vele kandidaten bij de supermarkten. “Bij onze supermarkten komen per week tientallen sollicitanten langs en we hebben niet voor iedereen plek. Uit ervaring weten wij dat het werven van goed personeel een tijdrovend proces is, dat niet altijd uitmondt in een match. Om u dit proces deels uit handen te nemen, bieden wij u onze diensten aan bij het zoeken én vinden van goed personeel”.

Alle aanwezigen kregen na afloop een cadeaubon om een gratis vacature te plaatsen op de website en social media.

Na de prestatie van Marieke Vijverberg, kwam Patrick van Kester aan het woord. Hij is vanuit Helm & Heus Vastgoedconsultancy, namens Koornneef Vastgoed verantwoordelijk voor een aantal vastgoedprojecten. Hij vertelde over een drietal plannen binnen het Westland op bestaande en nieuwe locaties in Honselersdijk, Kwintsheul en Naaldwijk.

 

Na de presentaties werd er een 4-gangen Walking Dinner geserveerd en werd er volop genetwerkt onder het genot van heerlijke zomerse hapjes en drankjes. Het was een warme avond en zo genoot iedereen aanzienlijk op het Monsterse strand.