Genomineerden MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2019 bekend

Op donderdag 21 november a.s. wordt de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2019 (WPO) uitgereikt in de Oude Kerk in Naaldwijk. Drie bedrijven zijn zojuist vanuit de aanmeldingen genomineerd. Dit zijn:

  • Non Pop Up
  • Weverling GroenProviders
  • PB Tec

Uit de vele aanmeldingen, is op te maken dat veel verschillende Westlandse bedrijven graag in aanmerking komen voor de prestigieuze onderscheiding. De jury heeft zich onder leiding van voorzitter Lars Boellaard over de aanmeldingen gebogen. Hierbij werd gekeken hoe bedrijven zich onderscheiden en wat hun marketingstrategie is. Er is onder andere beoordeeld opinnovativiteit binnen de branche en dat heeft uiteindelijk deze drie nominaties opgeleverd.

Het winnen van de MKB Westland Partners Ondernemersprijs staat niet alleen fraai op het CV van een onderneming, ook levert de prijs veel publiciteit op. Die aandacht gaat overigens niet alleen uit naar de winnaar; in de aanloop naar de definitieve bekendmaking richt WOS TV de schijnwerper op alle drie de finalisten, vanaf eind oktober zijn er verschillende programma’s gewijd aan de MKB WPO én de genomineerden. Ook worden zij geïnterviewd voor het MKB Magazine Streamer. Alle drie de bedrijven zijn ook vanaf heden te herkennen aan het ‘WPO genomineerd’ logo.

Wie wint de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2019? Kom naar de MKB Eindejaarsbijeenkomst op 21 november a.s. en aanschouw de spannende uitreiking!