Flanc, de groeipartner voor bedrijven.

Wij krijgen vaak de vraag hoe we onze diensten precies moeten omschrijven. Om heel eerlijk te zijn kunnen we ons niet direct vinden in termen als adviseur, consultant of coach. Al heeft het er wel veel van weg. Wij doen de dingen op onze (eigenwijze) manier. Direct aan de zijde, aan de Flanc, van de ondernemer, meedenken op elk moment dat daar behoefte aan is en bij alle vraagstukken die passeren.

Onze toegevoegde waarde en onderscheidenheid bestaat uit de combinatie van waar je naar toe wilt en wat je moet doen om daar te komen. Terwijl we bezig zijn om samen een strategisch lange termijnplan te maken, pakken we ook samen met het hele team kleine operationele verbeteringen aan. Dit zorgt ervoor dat je alle hobbels die tijd en energie kosten gelijk wegneemt om daarna beter aan je organisatie te kunnen werken. Dit doen we middels veel contactmomenten en eigen ontwikkelde klantendashboards. 

Begrippen waar wij ons goed bij voelen zijn:

Wingman, oppepper, advocaat van de duivel, inspirator, motivator, netwerker, aanjager, vertrouwenspersoon en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Wij geloven niet in een uurtarief, maar in een vast bedrag per maand. Waarom? Omdat de klant dan geen drempel voelt om ons ten alle tijden te benaderen wanneer hij/zij daar behoefte aan heeft. Afhankelijk van de groei intensiteit, de vraagstukken of de grootte van het bedrijf stemmen we de projectprijs af. Groei hoeft trouwens niet per sé met omzet of personeel te maken. Integendeel; veel van onze opdrachtgevers zijn heel hard gegroeid in omzet en personeel, maar moeten nu eerst als organisatie groeien, om daarna weer door te kunnen gaan om de ambities waar te maken.

Jos is ongeveer 3 jaar geleden begonnen met dit concept. Hij heeft zijn vlieguren bij Dael gemaakt en wilde het ondernemende netwerk om hem heen verder gaan helpen. Destijds onder de naam Rocket Business, sinds dit jaar gaat het bedrijf verder onder de naam Flanc. Aan de zijde van de ondernemer, klaar om de voorzetten te geven, waardoor de ondernemer kan doorgroeien.

Sinds vorig jaar zomer is Flanc uitgebreid. Naast Jos is Kim nu ook aan boord. Zij heeft haar ervaring opgedaan bij de Rabobank en bedient samen met Jos de mooie klantenportefeuille die Flanc tot nu toe heeft opgebouwd. 

Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Naaldwijk, aan de Patijnenburg tegenover de Jumbo XL. We zijn gek op koffie en mooie verhalen, dus ben je in de buurt en benieuwd naar wat we doen of voor je kunnen betekenen? 

Bel gerust een keer aan of vind onze gegevens op www.flanc.nl.