Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
nov 07, 2022

Ondernemers Alert

<span class="events-time-info">7 november 2022<br>17:45 - 21:00</span>
Description

Op 7 november organiseert Gemeente Westland (samen met VNO-NCW, MKB Westland, KHN-Westland, Royal FloraHolland en LTO Glastuinbouw) voor alle ondernemers in Westland een bijeenkomst over ondermijning. Sander Schaepman is gastspreker deze avond. Hij is bekend als hoofd opsporingsteam van het tv-programma Hunted. Hij heeft jarenlange ervaring bij internationale opsporingsdiensten en de politie. Daar gaf hij onder andere leiding aan internationaal werkende Kernteams Zware Georganiseerde Criminaliteit. Met zijn brede kennis door verschillende ervaringen in zijn loopbaan is hij de juiste persoon om ons meer te leren over dit thema.

Naast de presentatie van Sander horen we over het project Weerbare Sierteeltsector. Dit project is een mooi voorbeeld van hoe de overheid en het bedrijfsleven samenwerken om ondermijning tegen te gaan. Daarnaast levert Meld Misdaad Anoniem een bijdrage over hoe meldingen meehelpen in de strijd tegen ondermijning.

Doelgroep en doel van de bijeenkomst

De bijeenkomst is bedoeld voor alle geïnteresseerde ondernemers in Westland. Op het gebied van ondermijning en veilig ondernemen hebben we als gemeente drie doelen gesteld:

  1. Bewustwording over ondermijning onder ondernemers vergroten
  2. Meldingsbereidheid van ondernemers vergroten
  3. Weerbaarheid van ondernemers vergroten

Met deze bijeenkomst willen we vooral werken aan dat eerste doel: bewustwording. We geloven tegelijk dat bewustwording de eerste stap is om ook de meldingsbereidheid en weerbaarheid van ondernemers in Westland te vergroten.

Programma

17:45 Inloop met maaltijd (broodje) bij Royal FloraHolland
18:30 Start – opening door burgemeester Arends
18:45-19:00 Bijdrage door Royal FloraHolland en korte toelichting project weerbare sierteelt
19:00-19:45 Presentatie met Q&A door Sander Schaepman over ondermijning in de praktijk
19:45-20:00 Toelichting meldpunten door gemeente
20:00-20:15 Bijdrage Meld Misdaad Anoniem
20:15-21:00 Netwerkborrel met stands (o.a. Meld Misdaad Anoniem, politie, gemeente)

Locatie

Royal FloraHolland. Fleurcenter, 7e etage. Middel Broekweg 29, 2675 KB Honselersdijk.

Routebeschrijving

Route per auto

Bij aankomst op het terrein van Royal FloraHolland vanaf de Veilingroute/Middel Broekweg slaat u links af het op het terrein. Ga vervolgens rechtdoor en volg de wokkel om naar het parkeerdek op te rijden. Boven aan de wokkel ziet u aan de rechterzijde een hellingbaan. Neem deze hellingbaan naar boven. Bovenaan de hellingbaan is aan de rechterzijde het Fleurcenter te vinden.

Route per fiets

U kunt uw fiets parkeren in de fietsenstalling bij de Strijplaan (onderaan het hoge gebouw). Vervolgens kunt u met de lift naar de zevende etage gaan en vindt u het Fleurcenter.

Aanmelden

Om goed voorbereid te zijn, willen we vooraf weten hoe veel deelnemers we kunnen verwachten. Meld je daarom zo snel mogelijk aan via deze link.

Details

Date:
7 november 2022
Time:
17:45 - 21:00