EV Event bij Zeeuw & Zeeuw  Den Haag

Alles over elektrisch rijden in gloednieuwe Nissan-vestiging

Speciaal voor bedrijven die graag willen verduurzamen op het gebied van elektrisch rijden, organiseert Nissan-dealer Zeeuw & Zeeuw op woensdag 27 maart een zeer informatief Elektrisch Vervoer Event, inloop vanaf 17:30 uur.

Dit event wordt georganiseerd naar aanleiding van een initiatief van de Gemeente Den Haag en andere zakelijke partners om over te stappen naar volledig Zero Emission Mobility. Hierbij kunnen de veelzijdige Nissan EV-modellen die ook aanwezig zullen zijn, een grote bijdrage aan leveren. Dit event zal plaatsvinden op een steenworp afstand van het Westland in de gloednieuwe Zeeuw & Zeeuw vestiging in Den Haag Binckhorst. Meerdere bedrijven zullen dit event ondersteunen met betrekking tot leasen, financieren en informatie betreft laadpalen.

Gastheer die dag is vestigingsmanager Ruud Oosterveen. Hij en zijn team hebben natuurlijk de nieuwste 100% elektrische modellen van Nissan in the spotlight staan. “Nissan is van oudsher een merk dat zich heeft gespecialiseerd in elektrisch rijden”, zegt Oosterveen. “Dat zie je terug in onze drie modellen. De Nissan Leaf is een luxe personenauto en een aantrekkelijke optie voor onder meer taxiondernemingen, die steeds vaker in steden komen waarin groen rijden verplicht is. Door slechts 4% bijtelling is hij echter ook zeer populair onder zakelijke rijders. Daarnaast heeft Nissan de E-NV200. Dit is een dichte bestelbus voor het vervoer van pakketten en dergelijke. De E-NV200 EVALIA is dezelfde auto, maar dan geschikt gemaakt voor personenvervoer tot wel zeven personen. Een taxibusje dus eigenlijk, maar ook prima geschikt als gezinsauto.”

Naast de automodellen zijn er op het Event ook enkele gasten aanwezig, zoals de wethouder van Den Haag, én vinden er presentaties plaats van een leasemaatschappij en een leverancier van laadpalen. Voor iedere bezoeker is er bij het afscheid een goodiebag. Tijdens het event is het overigens ook interessant om de nieuwe vestiging te bezichtigen. “We hebben in Den Haag momenteel de modernste Nissan-showroom van Nederland, met alle laatste technologische en visuele snufjes erin verwerkt. Kortom, tal van goede redenen om even langs te komen.”

Het valt Oosterveen op dat de trend naar elektrisch rijden nu echt door begint te zetten. “Logisch, want de milieueisen worden strenger. Zo worden vervuilende auto’s in steeds meer gemeenten, maar bijvoorbeeld ook op Schiphol, geweerd. Daarnaast stimuleren veel gemeenten elektrisch rijden met subsidies én zijn de bedrijfskosten vrij laag. Zo heeft een elektrische auto slechts 4% bijtelling. Tot slot, maar zeker niet onbelangrijk, is een elektrische auto ook een manier om te laten zien dat je als onderneming groen wil opereren. Dat levert ook een stukje goodwill en positieve uitstraling op.”

Naast het nieuwe filiaal in Den Haag, heeft Zeeuw & Zeeuw ook filialen in Wateringen en Zoetermeer. Het is hiermee dé Nissan-dealer voor de regio Groot Den Haag.