De Pitch vanaf 27 januari op WOS TV

Vrijdag 27 januari start het tweede seizoen van het televisieprogramma De Pitch op WOS TV. In dit programma zijn ondernemers uit de regio te zien die op zoek zijn naar kapitaal voor het verwezenlijken van hun droom. Het doel van de Pitch is het toegankelijk maken van verschillende financieringen en het stimuleren van ondernemerschap.

Het tweede seizoen bestaat uit vijf afleveringen en wordt wekelijks uitgezonden. Elke week presenteert een ondernemer zijn/haar plan inclusief financieringsbehoefte aan de jury, die het plan op een kritische wijze beoordeelt. Na de vragenronde maken de juryleden één voor één bekend of hij/zij wil investeren in het plan. Bij elk jurylid dat mee doet verdubbelt het bedrag. Dit bedrag vormt het startkapitaal van de crowdfunding. Direct na de uitzending komt het project op het crowdfunding platform www.kapitaalopmaat.nl waar iedereen, tegen een rentepercentage, kan investeren en zo de ondernemer kan helpen.

Presentator Bert Kuizenga
Ook dit seizoen wordt het programma gepresenteerd door Bert Kuizenga. Hij is als presentator onder meer bekend van De Succesfactor op RTL7, Business aan tafel en Te land ter zee en in de lucht. De jury bestaat wederom uit Monique van Holstein namens Kapitaal op Maat, Aad Kester namens Ruitenburg adviseurs & accountants, Onze voorzitter Henk Salome namens MKB Westland en Evert van Malkenhorst senior namens Kredietunie Westland.

Samenwerking
Het programma is een samenwerking tussen Kapitaal op Maat, MKB Westland, Rabobank Westland, Kredietunie Westland, Westland Partners Notarissen & Advocaten, Ruitenburg adviseurs & accountants, Malkenhorst Makelaars, Uitgeverij West Media, Spontaan Communicatie & Organisatie en WOS Media. Het doel van deze partijen is het toegankelijk maken van financieringen, het kenbaar maken van verschillende financieringsvormen en het ondernemerschap in Westland en omgeving te stimuleren. Want het Westland bruist van innovatieve ideeën en ondernemerschap!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom dit spraakmakende televisieprogramma via www.wos.nl/pitch of social media: www.facebook.com/pitchwestland of www.twitter.com/pitchwestland.