Op vrijdag 25 september wordt de Dag van de Westlandse Techniek 2015 (DvdWT-2015) gehouden. Het concept van deze dag is net als in de voorgaande jaren laagdrempelig voor basisscholen en bedrijven. Op 25 september (ochtend) maken de leerlingen kennis met 2 techniekbedrijven, een bezoek van 9.00-10.00 uur en een bezoek van 10.30-11.30 uur, tussentijds ruimte om naar het 2e bedrijf te gaan. Het programma is kennismaken met het bedrijf, een rondleiding en als het even mogelijk is een doe activiteit. SOB Westland zorgt voor 2 verschillende techniekbedrijven.

Voor de scholen is vervoer per fiets het uitgangspunt, SOB Westland zoekt bedrijven op fietsafstand. Als vervoer per auto mogelijk is, wordt dat op prijs gesteld. Het geeft de organisatie meer mogelijkheden om de planning sluitend te krijgen

Aanmelden
Een aantal bedrijven doen jaarlijks mee aan de activiteit. Naast de bestaande deelnemers zoekt SOB Westland een aantal nieuwe deelnemende bedrijven. Heeft u als school of bedrijf interesse om de aankomende generatie te informeren over techniek en aan deze activiteit deel te nemen? Aanmelden kan via p.steyn@sobwestland.nl  Voor een indruk van eerdere edities, zie deze pagina op de website van SOB Westland.

Meer informatie over SOB Westland: www.sobwestland.nl