Uitreiking MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs

De uitreiking van de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs 2021 zal in een besloten setting plaatsvinden. Lang hebben we gehoopt op een bepaalde vorm, in aanwezigheid van de leden van MKB Westland, waarin de themaprijzen en de hoofdprijs worden uitgereikt. Helaas hebben we deze week moeten besluiten om dit geen doorgang te laten vinden. De huidige maatregelen maken dit onmogelijk en/of onverstandig.

De opzet van de uitreiking is gelijk aan die van vorig jaar; middels een bezoek van de juryvoorzitter en de voorzitter van MKB Westland worden de prijswinnaars gefeliciteerd. Een fotograaf en videograaf doen hiervan verslag en presentator Jeroen Toet praat e.e.a. aan elkaar. Een zo klein mogelijke delegatie maakt het voor de bedrijven mogelijk om circa 20 personen (bestaande uit eigen medewerkers) uit te nodigen. Immers zij winnen als bedrijf de onderscheidingen.

De bekendmaking van het nieuws zal worden overgelaten aan de WOS, zij besteden op woensdag 19 januari vanaf 19:00 uur (in het nieuws) aandacht aan de uitreiking. Een ruimere reportage is daags erna te zien bij de WOS, ook vanaf 19:00 uur.

In november 2022 hopen we in de herkansing te gaan; dan willen we de MKB Westport Ondernemersprijs 2022 uitreiken in een bomvolle Oude Kerk.