Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Afgelast: Workshop inkoopbeleid i.s.m. Gemeente Westland

15 oktober 2020 @ 17:00 - 19:00

Gemeente Westland Verdilaan 7
Naaldwijk, Zuid-Holland 2671 CR Nederland
Cost: geen kosten aan verbonden
Omschrijving

Helaas is de workshop inkoopbeleid afgelast vanwege de nieuwe maatregelen m.b.t. het coronavirus. Helaas is het de tweede keer dat deze bijeenkomst wordt afgelast. Er wordt door Gemeente Westland nu een mogelijkheid onderzocht om de betreffende informatie in een filmpje te vatten en deze publiekelijk te maken. Eventuele vragen kunnen dan schriftelijk worden gesteld of bij veel (soortgelijke) vragen kan er worden besloten een ‘ZOOM-overleg’ te plannen. Zodra het filmpje gereed is, zal er op deze pagina een link worden gedeeld. Bedankt voor de interesse tot zover en excuses voor de annulering, maar er is sprake van overmacht. 

Als je als bedrijf zaken wilt doen met Gemeente Westland dien je ingeschreven te zijn in de ‘database’. Er zit een stijgende lijn als wordt gekeken naar de uitgaven bij Westlandse ondernemers. Ook de database groeit licht, maar dat mag nog fikser. Hiertoe organiseert MKB Westland in samenwerking met Gemeente Westland een workshop op 15 oktober aanstaande. Op deze bijeenkomst wordt uitleg gegeven over de database en kunnen vragen worden gesteld over het inkoop- een aanbestedingsbeleid bij Gemeente Westland. Wethouder Varekamp en enkele gespecialiseerde ambtenaren zullen hierbij aanwezig zijn.

Deze bijeenkomst is vanwege het coronavirus eerder dit jaar (in mei) niet doorgegaan. De destijds aangemelde personen zullen voorrang krijgen bij aanmelding. Er is een maximum van 25 aanwezige personen. Als het aantal aanmeldingen (ruim) wordt overschreden, zal er begin november een nieuwe bijeenkomst plaatsvinden. Deelnemers aan de workshop zullen een e-mail krijgen met hierbij de specifieke maatregelen die gelden vanwege het coronavirus.

De bijeenkomst duurt van 17:00-19:00 uur en wordt gehouden in Gemeentehuis Verdilaan, Naaldwijk. Aangezien het tijdstip rond etenstijd valt, wordt er zorg gedragen voor koffie, thee en broodjes.

Zaal open om 16:30 uur.

 

Informatie

Datum:
15 oktober 2020
Time:
17:00 - 19:00
Cost:
geen kosten aan verbonden
Gemeente Westland Verdilaan 7
Naaldwijk, Zuid-Holland 2671 CR Nederland
+ Google Maps
Phone: 0174-123456 Website: https://www.gemeentewestland.nl/

Registraties zijn gesloten voor dit evenement