Ga direct naar de inhoud.

Verslagen en foto’s

Retail Event Westland groot succes

Op 18 mei jl. organiseerde MKB Westland samen met gemeente Westland het eerste Retail Event. In groten getale kwamen lokale retail- en horecaondernemers naar De Westlandse Druif in Monster om zich te laten inspireren door Tom Coronel, Hans van Tellingen en Jan van Setten. Onder leiding van dagvoorzitter Marijke Roskam, die de energie in de zaal goed aanvoelde, motiveerden de gastsprekers de volle zaal met ruim 180 ondernemers.

Meer informatie

Kom naar het Retail Event Westland en laat u inspireren!

Gemeente Westland organiseert samen met MKB Westland een Retail Event Westland. Het event vindt plaats op donderdag 18 mei 2017 bij De Westlandse Druif in Monster.

Het event is bedoeld voor alle retail- en horecaondernemers uit het Westland en betrokken partijen die geïnteresseerd zijn in deze branche. Tijdens de bijeenkomst zullen sprekers u zeker gaan inspireren, waarbij het denken in mogelijkheden en oplossingen centraal staan.

Meer informatie

Eerste businesslunch Meet&Greet 2017

Woensdag 29 maart was het weer tijd voor de businesslunch Meet&Greet. Ruim 20 nieuwe leden genoten van de heerlijke lunch bij restaurant BIJ5 in Naaldwijk. Gedurende de lunch kreeg elk lid de gelegenheid om een pitch te houden van één minuut. Na de lunch was er de mogelijkheid om te netwerken.

Meer informatie

Politiek event o.l.v. Jort Kelder scherp, prikkelend en met humor!

Op 13 februari jl. vond het Politiek Event plaats van MKB Westland i.s.m. VNO-NCW West. Onder leiding van journalist en programmamaker Jort Kelder werden de Westlandse kandidaat Kamerleden Karin Zwinkels (CDA) en Arne Weverling (VVD) samen met Matthijs Sienot (D66) en Marit Maij (PvdA kamerlid) flink aan de tand gevoeld. Jort Kelder wist de vier politici steeds te prikkelen en de volle zaal met ruim 300 ondernemers  in De Kiem in ‘s-Gravenzande te enthousiasmeren.

Meer informatie

Politiek event op maandag 13 februari 2017

MKB Westland organiseert in samenwerking met VNO-NCW op maandag 13 februari a.s. een politiek event. U krijgt net zoals andere jaren een kopje heerlijke snert van ons. De bijeenkomst is in De Kiem in ‘s-Gravenzande. U bent van harte uitgenodigd voor deze netwerkbijeenkomst.

Meer informatie

Van der Ende Groep wint MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2016

Van der Ende Groep uit Maasdijk is de winnaar geworden van de 10e editie van de MKB Westland Partners Ondernemersprijs. Het bedrijf won daarnaast de deelprijs voor ‘Strategie & Innovatie’. De deelprijs ‘Personeel & Organisatie’ werd gewonnen door DB Telecom en Hotel Restaurant Unicum Elzenhagen ging er vandoor met de deelprijs ‘Marketing & Communicatie’. De Eindejaarsbijeenkomst op 24 november jl. in de Oude Kerk in Naaldwijk was een groot succes. Ruim 350 Westlandse ondernemers waren aanwezig bij de netwerkbijeenkomst.

Meer informatie

BIZ’en willen samenwerken en hebben behoefte aan centramanager

BIZ Informatiebijeenkomst: krachten bundelen met BIZ

Op maandagavond 24 oktober jl. vond de BIZ informatiebijeenkomst plaats in Themapark De Westlandse Druif. Deze bijeenkomst, met als thema ‘Krachten bundelen met BIZ’, werd georganiseerd door MKB Westland. Onafhankelijk BIZ adviseur Ton Sels gaf een uiterst boeiende en informatieve presentatie aan de ondernemers van de verschillende winkelgebieden.

Meer informatie

Businesslunch Meet&Greet nieuwe leden groot succes!

Op 11 oktober jl., vond de eerste lunch plaats bij Restaurant Unicum Elzenhagen.
Ruim 30 nieuwe leden hadden zich aangemeld. Elk lid heeft de gelegenheid gekregen om een pitch te houden van één minuut. Na de lunch was er nog mogelijkheid om te netwerken.

Meer informatie

Uitnodiging MKB Westland Eindejaarsbijeenkomst op 24 november a.s.

MKB Westland nodigt u van harte uit voor de Eindejaarsbijeenkomst 2016 op donderdagavond 24 november a.s. Ideaal om het afgelopen jaar nog even rustig door te praten met mede-ondernemers, maar ook spannend door de officiële uitreiking van de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2016 (WPO)!

Meer informatie

Trendwatcher Adjiedj Bakas gastspreker tijdens MKB Westland Energiek Ontbijt

In alle vroegte op woensdag 21 september jl. was het weer tijd voor het MKB Westland Energiek Ontbijt. Net als voorgaande jaren was Westland Infra gastheer van deze netwerkbijeenkomst en zorgde voor een heerlijk ontbijtbuffet. Trendwatcher Adjiedj Bakas, de spreker van deze ochtend, inspireerde de 150 ondernemers in de zaal met zijn uiterst boeiende presentatie.

Meer informatie

Pagina nummers