Ga direct naar de inhoud.

Verslagen en foto’s

Politiek Debat 2018

Lijsttrekkersdebat Westland eindigt in gelijkspel

Dinsdagavond 13 maart: de lijsttrekkersbijeenkomst, georganiseerd door MKB Westland en VNO NCW-Westland-Delfland. Wat zijn de plannen van de Westlandse politici, en dan met name voor ondernemers? Het Rabotorium in het World Horti Center zit bomvol met zo’n 250 geïnteresseerde ondernemers.

De avond in een notendop: de verschillen zijn klein tussen de partijen. 
De belangrijkste verschillen liggen in het kernenbeleid, de strandvisie en Westland Promotie. En: ondernemers geven de gemeente een 6,7 als rapportcijfer.

Meer informatie

Politiek Event op 13 maart 2018

Op wie gaat u stemmen?

De lijsttrekkers van de lokale partijen uit Westland gaan met elkaar in debat op 13 maart onder voorzitterschap van Marijke Roskam.
Aanmelden is alleen nog mogelijk via info@mkbwestland.nl 

Meer informatie

Informatieavond Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) & Cybersecurity op 3 april 2018

Stuurt u nieuwsbrieven?
Bewaart u de nieuwste haarkleur van een klant?
Hebben uw klanten een klantenpas?
Besteedt u de salarisverwerking van het personeel uit?

Dan geldt de AVG voor u!

Meer informatie

Tendenz Kappers wint MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2017

Tendenz Kappers uit Honselersdijk is de winnaar geworden van de 11e editie van de MKB Westland Partners Ondernemersprijs. Het bedrijf won daarnaast de deelprijs voor ‘Strategie’. De deelprijs ‘Meest onderscheidend in de branche’ werd gewonnen door Smiemans Projecten en De Winter Logistics ging er vandoor met de deelprijs ‘Mens en Maatschappij’. De Eindejaarsbijeenkomst op 23 november jl. in de Oude Kerk in Naaldwijk was een groot succes. Ruim 350 Westlandse ondernemers waren aanwezig bij de netwerkbijeenkomst.

Meer informatie

Lunchbijeenkomst Bedrijfsoverdracht met Raimund Kamp op woensdag 18 oktober a.s.

Thema: Familie en onderneming

Onze partner Rabobank Westland organiseert op 18 oktober een lunchbijeenkomst met als thema ‘Bedrijfsoverdracht’. Leden van MKB Westland mogen hier gratis aan deelnemen.

Meer informatie en aanmelden

Uitnodiging MKB Westland Eindejaarsbijeenkomst op 23 november a.s.

Wie wint de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2017?

MKB Westland nodigt u van harte uit voor de Eindejaarsbijeenkomst 2017 op donderdagavond 23 november a.s. Ideaal om het afgelopen jaar nog even rustig door te praten met mede-ondernemers, maar ook spannend door de officiële uitreiking van de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2017 (WPO)! Wie mag zich dé Westlandse ondernemer van 2017 noemen?

Meer informatie

Energiek Ontbijt met Charles Groenhuijsen

In alle vroegte op woensdag 20 september jl. was het weer tijd voor het MKB Westland Energiek Ontbijt. Wegens de verbouwing binnen het pand van hoofdsponsor Westland Infra, vond de netwerkbijeenkomst dit keer plaats bij De Westlandse Druif in Monster. Amerika-kenner Charles Groenhuijsen, de spreker van deze ochtend, gaf een uiterst boeiende presentatie.

Meer informatie

Energiek Ontbijt op woensdag 20 september a.s. met Charles Groenhuijsen

MKB Westland nodigt u van harte uit voor het Energiek Ontbijt op woensdag 20 september a.s. Wegens de verbouwing binnen het pand van hoofdsponsor Westland Infra, vindt de netwerkbijeenkomst dit keer plaats bij De Westlandse Druif.

Meer informatie

Uitnodiging TopsportCafé op donderdag 12 oktober 2017

Topsport Westland nodigt u graag uit voor het TopsportCafé op donderdag 12 oktober 2017. Hét evenement waar bedrijfsleven en Topsport samenkomen.

Meer informatie en aanmelden

Veiling vaatje haring mooie toevoeging aan drukbezochte HaringPraet

Op donderdag 29 juni vond de tweede editie van MKB Westland HaringPraet plaats. Het evenement bij Restaurant Unicum Elzenhagen werd druk bezocht door ruim 220 Westlandse ondernemers, een hogere opkomst dan vorig jaar. De bijeenkomst werd, net als vorig jaar, mogelijk gemaakt door MVO Westland, GJ Personeelsdiensten, JLM personenvervoer en Restaurant Unicum Elzenhagen. Als extra toevoeging van de avond werd er een vaatje haring geveild voor het goede doel. Er werd € 6.710,- opgehaald voor Stichting Zeldzame Ziekten Fonds.

Meer informatie

Pagina nummers