Ga direct naar de inhoud.

Verslagen en foto’s

Lunchbijeenkomst Bedrijfsoverdracht met Raimund Kamp op woensdag 18 oktober a.s.

Thema: Familie en onderneming

Onze partner Rabobank Westland organiseert op 18 oktober een lunchbijeenkomst met als thema ‘Bedrijfsoverdracht’. Leden van MKB Westland mogen hier gratis aan deelnemen.

Meer informatie en aanmelden

Energiek Ontbijt met Charles Groenhuijsen

In alle vroegte op woensdag 20 september jl. was het weer tijd voor het MKB Westland Energiek Ontbijt. Wegens de verbouwing binnen het pand van hoofdsponsor Westland Infra, vond de netwerkbijeenkomst dit keer plaats bij De Westlandse Druif in Monster. Amerika-kenner Charles Groenhuijsen, de spreker van deze ochtend, gaf een uiterst boeiende presentatie.

Meer informatie

Energiek Ontbijt op woensdag 20 september a.s. met Charles Groenhuijsen

MKB Westland nodigt u van harte uit voor het Energiek Ontbijt op woensdag 20 september a.s. Wegens de verbouwing binnen het pand van hoofdsponsor Westland Infra, vindt de netwerkbijeenkomst dit keer plaats bij De Westlandse Druif.

Meer informatie

Uitnodiging TopsportCafé op donderdag 12 oktober 2017

Topsport Westland nodigt u graag uit voor het TopsportCafé op donderdag 12 oktober 2017. Hét evenement waar bedrijfsleven en Topsport samenkomen.

Meer informatie en aanmelden

Veiling vaatje haring mooie toevoeging aan drukbezochte HaringPraet

Op donderdag 29 juni vond de tweede editie van MKB Westland HaringPraet plaats. Het evenement bij Restaurant Unicum Elzenhagen werd druk bezocht door ruim 220 Westlandse ondernemers, een hogere opkomst dan vorig jaar. De bijeenkomst werd, net als vorig jaar, mogelijk gemaakt door MVO Westland, GJ Personeelsdiensten, JLM personenvervoer en Restaurant Unicum Elzenhagen. Als extra toevoeging van de avond werd er een vaatje haring geveild voor het goede doel. Er werd € 6.710,- opgehaald voor Stichting Zeldzame Ziekten Fonds.

Meer informatie

HaringPraet 29 juni 2017

Na het succes van vorig jaar, nodigt MKB Westland u van harte uit voor de tweede editie van HaringPraet op donderdag 29 juni a.s. Het evenement wordt ook dit jaar mede mogelijk gemaakt door MVO Westland, GJ personeelsdiensten en Restaurant Unicum Elzenhagen.

De HaringPraet vindt, net als afgelopen jaar, plaats in het sfeervolle Restaurant Unicum Elzenhagen, waar u kunt rekenen op lekkere hapjes en drankjes en natuurlijk heerlijke verse haring!

Meer informatie

Retail Event Westland groot succes

Op 18 mei jl. organiseerde MKB Westland samen met gemeente Westland het eerste Retail Event. In groten getale kwamen lokale retail- en horecaondernemers naar De Westlandse Druif in Monster om zich te laten inspireren door Tom Coronel, Hans van Tellingen en Jan van Setten. Onder leiding van dagvoorzitter Marijke Roskam, die de energie in de zaal goed aanvoelde, motiveerden de gastsprekers de volle zaal met ruim 180 ondernemers.

Meer informatie

Kom naar het Retail Event Westland en laat u inspireren!

Gemeente Westland organiseert samen met MKB Westland een Retail Event Westland. Het event vindt plaats op donderdag 18 mei 2017 bij De Westlandse Druif in Monster.

Het event is bedoeld voor alle retail- en horecaondernemers uit het Westland en betrokken partijen die geïnteresseerd zijn in deze branche. Tijdens de bijeenkomst zullen sprekers u zeker gaan inspireren, waarbij het denken in mogelijkheden en oplossingen centraal staan.

Meer informatie

Eerste businesslunch Meet&Greet 2017

Woensdag 29 maart was het weer tijd voor de businesslunch Meet&Greet. Ruim 20 nieuwe leden genoten van de heerlijke lunch bij restaurant BIJ5 in Naaldwijk. Gedurende de lunch kreeg elk lid de gelegenheid om een pitch te houden van één minuut. Na de lunch was er de mogelijkheid om te netwerken.

Meer informatie

Politiek event o.l.v. Jort Kelder scherp, prikkelend en met humor!

Op 13 februari jl. vond het Politiek Event plaats van MKB Westland i.s.m. VNO-NCW West. Onder leiding van journalist en programmamaker Jort Kelder werden de Westlandse kandidaat Kamerleden Karin Zwinkels (CDA) en Arne Weverling (VVD) samen met Matthijs Sienot (D66) en Marit Maij (PvdA kamerlid) flink aan de tand gevoeld. Jort Kelder wist de vier politici steeds te prikkelen en de volle zaal met ruim 300 ondernemers  in De Kiem in ‘s-Gravenzande te enthousiasmeren.

Meer informatie

Pagina nummers