Ga direct naar de inhoud.

Verslagen en foto’s

Zonnige editie van HaringPraet 2018 levert €4200,- op voor Beukenrode!

Het gezellige buitenterras van Unicum Elzenhagen was dit keer het decor voor de derde editie van Haringpraet. Onder een strak blauwe hemel met een heerlijk zonnetje maakten zo´n 225 ondernemers van de gelegenheid gebruik om met elkaar te netwerken en een lekkere haring te happen.

De bijeenkomst werd mogelijk gemaakt door  GJ Personeelsdiensten, Restaurant Unicum Elzenhagen en JLM personenvervoer. Ook werd er een vaatje haring geveild voor het goede doel, beschikbaar gesteld door Vis & Traiteur Jeroen Vijverberg. Er werd € 4200,- opgehaald voor Beukenrode palliatieve thuiszorg & hospice.

Meer informatie

Tweede Retail Event Westland 2018 groot succes!

Maandag 11 juni vond in De Kiem in ’s-Gravenzande voor de tweede keer het Retail Event Westland Plaats. Organisatoren gemeente Westland en MKB Westland hadden gezorgd voor een zeer gevarieerd programma, dat door de kleine 200 aanwezigen, waaronder uiteraard veel detaillisten en horecaondernemers, na afloop zéér gewaardeerd werd.

Meer informatie

Haringpraet 28 juni 2018

MKB Westland nodigt u van harte uit voor de derde editie van HaringPraet op donderdag 28 juni a.s. Het evenement wordt dit jaar mede mogelijk gemaakt wordt door GJ personeelsdiensten en Restaurant Unicum Elzenhagen.

Meer informatie

Politiek Debat 2018

Lijsttrekkersdebat Westland eindigt in gelijkspel

Dinsdagavond 13 maart: de lijsttrekkersbijeenkomst, georganiseerd door MKB Westland en VNO NCW-Westland-Delfland. Wat zijn de plannen van de Westlandse politici, en dan met name voor ondernemers? Het Rabotorium in het World Horti Center zit bomvol met zo’n 250 geïnteresseerde ondernemers.

De avond in een notendop: de verschillen zijn klein tussen de partijen. 
De belangrijkste verschillen liggen in het kernenbeleid, de strandvisie en Westland Promotie. En: ondernemers geven de gemeente een 6,7 als rapportcijfer.

Meer informatie

Politiek Event op 13 maart 2018

Op wie gaat u stemmen?

De lijsttrekkers van de lokale partijen uit Westland gaan met elkaar in debat op 13 maart onder voorzitterschap van Marijke Roskam.
Aanmelden is alleen nog mogelijk via info@mkbwestland.nl 

Meer informatie

Informatieavond Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) & Cybersecurity op 3 april 2018

Stuurt u nieuwsbrieven?
Bewaart u de nieuwste haarkleur van een klant?
Hebben uw klanten een klantenpas?
Besteedt u de salarisverwerking van het personeel uit?

Dan geldt de AVG voor u!

Meer informatie

Tendenz Kappers wint MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2017

Tendenz Kappers uit Honselersdijk is de winnaar geworden van de 11e editie van de MKB Westland Partners Ondernemersprijs. Het bedrijf won daarnaast de deelprijs voor ‘Strategie’. De deelprijs ‘Meest onderscheidend in de branche’ werd gewonnen door Smiemans Projecten en De Winter Logistics ging er vandoor met de deelprijs ‘Mens en Maatschappij’. De Eindejaarsbijeenkomst op 23 november jl. in de Oude Kerk in Naaldwijk was een groot succes. Ruim 350 Westlandse ondernemers waren aanwezig bij de netwerkbijeenkomst.

Meer informatie

Lunchbijeenkomst Bedrijfsoverdracht met Raimund Kamp op woensdag 18 oktober a.s.

Thema: Familie en onderneming

Onze partner Rabobank Westland organiseert op 18 oktober een lunchbijeenkomst met als thema ‘Bedrijfsoverdracht’. Leden van MKB Westland mogen hier gratis aan deelnemen.

Meer informatie en aanmelden

Uitnodiging MKB Westland Eindejaarsbijeenkomst op 23 november a.s.

Wie wint de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2017?

MKB Westland nodigt u van harte uit voor de Eindejaarsbijeenkomst 2017 op donderdagavond 23 november a.s. Ideaal om het afgelopen jaar nog even rustig door te praten met mede-ondernemers, maar ook spannend door de officiële uitreiking van de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2017 (WPO)! Wie mag zich dé Westlandse ondernemer van 2017 noemen?

Meer informatie

Energiek Ontbijt met Charles Groenhuijsen

In alle vroegte op woensdag 20 september jl. was het weer tijd voor het MKB Westland Energiek Ontbijt. Wegens de verbouwing binnen het pand van hoofdsponsor Westland Infra, vond de netwerkbijeenkomst dit keer plaats bij De Westlandse Druif in Monster. Amerika-kenner Charles Groenhuijsen, de spreker van deze ochtend, gaf een uiterst boeiende presentatie.

Meer informatie

Pagina nummers