Ga direct naar de inhoud.

Verslagen en foto’s

WorldStream winnaar van MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2018!

WorldStream is de winnaar van de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2018. 
Op donderdagavond ontvingen zij deze prijs in de oude kerk te Naaldwijk uit handen van Lars Boellaard. 

Meer informatie

Vol gas met Robert Doornbos tijdens het Energiek Ontbijt 2018

Zo’n 150 ondernemers waren aanwezig om in alle vroegte op woensdag 19 september het Energiek Ontbijt bij te wonen bij Westland Infra te Poeldijk. Na een flinke verbouwing kon deze editie van het evenement weer op locatie bij de hoofdsponsor plaatsvinden. 

Robert Doornbos, bekend van de Formule 1, gaf een vermakelijke presentatie. 

 

Meer informatie

Energiek Ontbijt

Energiek Ontbijt op 19 september met Robert Doornbos

MKB Westland nodigt u van harte uit voor het Energiek Ontbijt op woensdag 19 september a.s. Na een flinke verbouwing ontvangt onze hoofdsponsor Westland Infra u weer heel graag op haar eigen locatie. Vanaf 7 uur bent u van harte welkom om van het heerlijke ontbijtbuffet te genieten.

 

Meer informatie

Topsportcafé donderdag 26 juli 2018

Graag nodigt Topsport Westland u uit voor het Topsportcafé op donderdag 26 juli 2018. Hét evenement waar bedrijfsleven en Topsport samenkomen.

De Tour de France is in volle gang en het SportCafe staat dan ook volledig in het teken van wielrennen!  Samen gaan we de laatste 30 km van de Touretappe naar Pau kijken mét live-verslag en analyse van niemand minder dan Lennard Hofstede.

Meer informatie

Themabijeenkomst 'Ondernemers brengen elkaar verder' 25 september 2018

Op 25 september 2018 organiseert MKB Westland in samenwerking met Rabobank Westland de themabijeenkomst 'Ondernemers brengen elkaar verder'.

Tijdens deze bijeenkomst komt er een inspirerende spreker, Igor Beuker. Igor Beuker is een internationale topspreker op het gebied van business, marketing, media, digitale transformatie en trend-driven innovatie.

Meer informatie

Zonnige editie van HaringPraet 2018 levert €4200,- op voor Beukenrode!

Het gezellige buitenterras van Unicum Elzenhagen was dit keer het decor voor de derde editie van Haringpraet. Onder een strak blauwe hemel met een heerlijk zonnetje maakten zo´n 225 ondernemers van de gelegenheid gebruik om met elkaar te netwerken en een lekkere haring te happen.

De bijeenkomst werd mogelijk gemaakt door  GJ Personeelsdiensten, Restaurant Unicum Elzenhagen en JLM personenvervoer. Ook werd er een vaatje haring geveild voor het goede doel, beschikbaar gesteld door Vis & Traiteur Jeroen Vijverberg. Er werd € 4200,- opgehaald voor Beukenrode palliatieve thuiszorg & hospice.

Meer informatie

Tweede Retail Event Westland 2018 groot succes!

Maandag 11 juni vond in De Kiem in ’s-Gravenzande voor de tweede keer het Retail Event Westland Plaats. Organisatoren gemeente Westland en MKB Westland hadden gezorgd voor een zeer gevarieerd programma, dat door de kleine 200 aanwezigen, waaronder uiteraard veel detaillisten en horecaondernemers, na afloop zéér gewaardeerd werd.

Meer informatie

Haringpraet 28 juni 2018

MKB Westland nodigt u van harte uit voor de derde editie van HaringPraet op donderdag 28 juni a.s. Het evenement wordt dit jaar mede mogelijk gemaakt wordt door GJ personeelsdiensten en Restaurant Unicum Elzenhagen.

Meer informatie

Politiek Debat 2018

Lijsttrekkersdebat Westland eindigt in gelijkspel

Dinsdagavond 13 maart: de lijsttrekkersbijeenkomst, georganiseerd door MKB Westland en VNO NCW-Westland-Delfland. Wat zijn de plannen van de Westlandse politici, en dan met name voor ondernemers? Het Rabotorium in het World Horti Center zit bomvol met zo’n 250 geïnteresseerde ondernemers.

De avond in een notendop: de verschillen zijn klein tussen de partijen. 
De belangrijkste verschillen liggen in het kernenbeleid, de strandvisie en Westland Promotie. En: ondernemers geven de gemeente een 6,7 als rapportcijfer.

Meer informatie

Politiek Event op 13 maart 2018

Op wie gaat u stemmen?

De lijsttrekkers van de lokale partijen uit Westland gaan met elkaar in debat op 13 maart onder voorzitterschap van Marijke Roskam.
Aanmelden is alleen nog mogelijk via info@mkbwestland.nl 

Meer informatie

Pagina nummers