Ga direct naar de inhoud.

Verslagen en foto’s

Energiek Ontbijt met Charles Groenhuijsen

Foto's: Rolf van Koppen Fotografie

Meer informatie

Energiek Ontbijt op woensdag 20 september a.s. met Charles Groenhuijsen

MKB Westland nodigt u van harte uit voor het Energiek Ontbijt op woensdag 20 september a.s. Wegens de verbouwing binnen het pand van hoofdsponsor Westland Infra, vindt de netwerkbijeenkomst dit keer plaats bij De Westlandse Druif.

Meer informatie

Veiling vaatje haring mooie toevoeging aan drukbezochte HaringPraet

Op donderdag 29 juni vond de tweede editie van MKB Westland HaringPraet plaats. Het evenement bij Restaurant Unicum Elzenhagen werd druk bezocht door ruim 220 Westlandse ondernemers, een hogere opkomst dan vorig jaar. De bijeenkomst werd, net als vorig jaar, mogelijk gemaakt door MVO Westland, GJ Personeelsdiensten, JLM personenvervoer en Restaurant Unicum Elzenhagen. Als extra toevoeging van de avond werd er een vaatje haring geveild voor het goede doel. Er werd € 6.710,- opgehaald voor Stichting Zeldzame Ziekten Fonds.

Meer informatie

HaringPraet 29 juni 2017

Na het succes van vorig jaar, nodigt MKB Westland u van harte uit voor de tweede editie van HaringPraet op donderdag 29 juni a.s. Het evenement wordt ook dit jaar mede mogelijk gemaakt door MVO Westland, GJ personeelsdiensten en Restaurant Unicum Elzenhagen.

De HaringPraet vindt, net als afgelopen jaar, plaats in het sfeervolle Restaurant Unicum Elzenhagen, waar u kunt rekenen op lekkere hapjes en drankjes en natuurlijk heerlijke verse haring!

Meer informatie

Retail Event Westland groot succes

Op 18 mei jl. organiseerde MKB Westland samen met gemeente Westland het eerste Retail Event. In groten getale kwamen lokale retail- en horecaondernemers naar De Westlandse Druif in Monster om zich te laten inspireren door Tom Coronel, Hans van Tellingen en Jan van Setten. Onder leiding van dagvoorzitter Marijke Roskam, die de energie in de zaal goed aanvoelde, motiveerden de gastsprekers de volle zaal met ruim 180 ondernemers.

Meer informatie

Kom naar het Retail Event Westland en laat u inspireren!

Gemeente Westland organiseert samen met MKB Westland een Retail Event Westland. Het event vindt plaats op donderdag 18 mei 2017 bij De Westlandse Druif in Monster.

Het event is bedoeld voor alle retail- en horecaondernemers uit het Westland en betrokken partijen die geïnteresseerd zijn in deze branche. Tijdens de bijeenkomst zullen sprekers u zeker gaan inspireren, waarbij het denken in mogelijkheden en oplossingen centraal staan.

Meer informatie

Eerste businesslunch Meet&Greet 2017

Woensdag 29 maart was het weer tijd voor de businesslunch Meet&Greet. Ruim 20 nieuwe leden genoten van de heerlijke lunch bij restaurant BIJ5 in Naaldwijk. Gedurende de lunch kreeg elk lid de gelegenheid om een pitch te houden van één minuut. Na de lunch was er de mogelijkheid om te netwerken.

Meer informatie

Politiek event o.l.v. Jort Kelder scherp, prikkelend en met humor!

Op 13 februari jl. vond het Politiek Event plaats van MKB Westland i.s.m. VNO-NCW West. Onder leiding van journalist en programmamaker Jort Kelder werden de Westlandse kandidaat Kamerleden Karin Zwinkels (CDA) en Arne Weverling (VVD) samen met Matthijs Sienot (D66) en Marit Maij (PvdA kamerlid) flink aan de tand gevoeld. Jort Kelder wist de vier politici steeds te prikkelen en de volle zaal met ruim 300 ondernemers  in De Kiem in ‘s-Gravenzande te enthousiasmeren.

Meer informatie

Politiek event op maandag 13 februari 2017

MKB Westland organiseert in samenwerking met VNO-NCW op maandag 13 februari a.s. een politiek event. U krijgt net zoals andere jaren een kopje heerlijke snert van ons. De bijeenkomst is in De Kiem in ‘s-Gravenzande. U bent van harte uitgenodigd voor deze netwerkbijeenkomst.

Meer informatie

Van der Ende Groep wint MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2016

Van der Ende Groep uit Maasdijk is de winnaar geworden van de 10e editie van de MKB Westland Partners Ondernemersprijs. Het bedrijf won daarnaast de deelprijs voor ‘Strategie & Innovatie’. De deelprijs ‘Personeel & Organisatie’ werd gewonnen door DB Telecom en Hotel Restaurant Unicum Elzenhagen ging er vandoor met de deelprijs ‘Marketing & Communicatie’. De Eindejaarsbijeenkomst op 24 november jl. in de Oude Kerk in Naaldwijk was een groot succes. Ruim 350 Westlandse ondernemers waren aanwezig bij de netwerkbijeenkomst.

Meer informatie

Pagina nummers