Ga direct naar de inhoud.

Partners van MKB Westland

GJ Personeelsdiensten

GJ Personeelsdiensten is een jonge onderscheidende organisatie, gespecialiseerd  in verschillende disciplines, waaronder uitzenden, detachering, payrolling, werving & selectie, verzuimbeheer, outplacement en salarisadministratie. Daarnaast hebben de mensen van GJ Personeelsdiensten een heldere kijk op dienstverlening.

Meer informatie

Rabobank Westland

De Rabobank wil ondernemers helpen hun ambities te realiseren. Wij staan u niet alleen bij in het regelen van uw financiële zaken, maar delen ook graag onze kennis, publicaties en ons netwerk met u. Daarom zijn we al jaren trotse hoofdsponsor van MKB Westland.

Meer informatie

Westland Infra

Westland Infra treedt op als gastheer voor het jaarlijks Energiek Ontbijt. Westland Infra ondersteunt bovendien de doelstelling om een goed ondernemersklimaat in Westland te bewerkstelligen. 

Meer informatie

Westland Partners

Westland Partners is sinds het begin hoofdsponsor van de MKB Westland Partners Ondernemersprijs. Het kantoor levert ook de juryvoorzitter Lars Boellaard. Westland Partners Notarissen & Advocaten heeft een veelheid aan juridische specialisten in huis. 

Meer informatie

Bij5 / Mirell / Pianobar

De horecagelegenheden Gran Cafe Restaurant Bij5, Brasserie Mirell en de Pianobar zijn gezamenlijk partner van MKB Westland. Bij5 verzorgt namelijk het gastheerschap tijdens de uitreiking van de MKB Ondernemersprijs in de Oude Kerk in Naaldwijk. 

 

Meer informatie

WOS Media

Door het partnership met WOS Media krijgt de MKB Westland Partners Ondernemersprijs een nieuwe dimensie. De strijd om de beste onderneming van het jaar te worden wordt uitgebreid onder de aandacht gebracht van de regio via WOS TV, WOS Radio en WOS.NL.

Meer informatie

Het Hele Westland

Vier keer per jaar, na iedere bijeenkomst van MKB Westland, stelt Het Hele Westland een advertentiepagina beschikbaar waarin een samenvatting staat van de desbetreffende bijeenkomst plus een aankondiging naar de eerstvolgende bijeenkomst. Ook zijn de laatste nieuwsberichten van MKB Westland in de krant terug te lezen.

Meer informatie