Ga direct naar de inhoud.

Partners van MKB Westland

Rabobank Westland

De Rabobank wil ondernemers helpen hun ambities te realiseren. Wij staan u niet alleen bij in het regelen van uw financiële zaken, maar delen ook graag onze kennis, publicaties en ons netwerk met u. Daarom zijn we al jaren trotse hoofdsponsor van MKB Westland.

Meer informatie

Westland Infra

Westland Infra treedt op als gastheer voor het jaarlijks Energiek Ontbijt. Westland Infra ondersteunt bovendien de doelstelling om een goed ondernemersklimaat in Westland te bewerkstelligen. 

Meer informatie

MVO Westland

Een belangrijk onderdeel van dit partnerschap is dat MVO Westland zich kan presenteren aan de leden van MKB Westland. Het populaire evenement BeachPraet krijgt zodoende de komende drie jaar een ‘MVO-sausje’.

Meer informatie

Westland Partners

Westland Partners is sinds het begin hoofdsponsor van de MKB Westland Partners Ondernemersprijs. Het kantoor levert ook de juryvoorzitter Lars Boellaard. Westland Partners Notarissen & Advocaten heeft een veelheid aan juridische specialisten in huis. 

Meer informatie

Bij5 / Mirell / Pianobar

De horecagelegenheden Gran Cafe Restaurant Bij5, Brasserie Mirell en de Pianobar zijn gezamenlijk partner van MKB Westland. Bij5 verzorgt namelijk het gastheerschap tijdens de uitreiking van de MKB Ondernemersprijs in de Oude Kerk in Naaldwijk. 

 

Meer informatie

WOS Media

Door het partnership met WOS Media krijgt de MKB Westland Partners Ondernemersprijs een nieuwe dimensie. De strijd om de beste onderneming van het jaar te worden wordt uitgebreid onder de aandacht gebracht van de regio via WOS TV, WOS Radio en WOS.NL.

Meer informatie

Het Hele Westland

Vier keer per jaar, na iedere bijeenkomst van MKB Westland, stelt Het Hele Westland een advertentiepagina beschikbaar waarin een samenvatting staat van de desbetreffende bijeenkomst plus een aankondiging naar de eerstvolgende bijeenkomst. Ook zijn de laatste nieuwsberichten van MKB Westland in de krant terug te lezen.

Meer informatie

Spontaan Communicatie & Organisatie

Spontaan Communicatie & Organisatie verricht voor MKB Westland alle communicatiewerkzaamheden en organiseren de 4 events. Rianne de Goeij (eigenaar Spontaan): "Het blijft altijd weer leuk om een evenement tot een succes te maken. Juist ook, omdat ze zo verschillend zijn qua programma en locatie. Zo sta je de ene keer wat informeler op het strand tijdens de ‘BeachPraet’ en is de Eindejaarsbijeenkomst met de uitreiking van de ondernemersprijs met de Oude Kerk als entourage een spannende afsluiter van het jaar. We regelen alles van begin tot einde. Denk aan o.a. het ontwerpen en bijhouden van de website, het maken en versturen van de uitnodiging, het ontvangst van de gasten, de aankleding en het regelen van sprekers".

Meer informatie