Ga direct naar de inhoud.

Bestuur


Het bestuur van MKB Westland bestaat uit de volgende leden:

Henk SalomeVoorzitter
Edward Koornneef Vice-voorzitter
Pieter Hoogerbrugge Penningmeester
Gerrit PrinsManager Leden
Jennifer FluitmanSecretaris
  
Shirley SchelkersLid
Erik KoezeLid

Henk Salome

Voorzitter

Na ruim 30 jaar Dutch Flower Group is het tijd om maatschappelijke en sociale taken in het Westland op mij te nemen.
Ik deel graag mijn kennis en ervaring om van daar uit een sterker MKB te creëren.

  

Edward Koornneef

Vice-voorzitter

Sinds januari 2004 zit ik in het bestuur van MKB Westland. Naast dat ik vice-voorzitter ben, vallen de evenementen onder mijn verantwoordelijkheid. 

Pieter Hoogerbrugge

Penningmeester

Pieter is geboren en getogen in het Westlandse dorp De Lier. In het dagelijks leven is Pieter accountant bij Hoogerbrugge & Partners, met een focus op het midden- en kleinbedrijf (MKB). Als accountant is het zoeken, zien en leggen van (financiële)verbanden erg belangrijk!

Jennifer Fluitman

Secretaris

Als notaris ben ik werkzaam bij Westland Partners Notarissen & Advocaten en gespecialiseerd in het familierecht en estate planning. Zaken zoals belastingbesparing en bedrijfsopvolging zijn daarbij dagelijks aan de orde.

Gerrit Prins

Manager leden

Vanuit mijn adviesbureau GPN Consultancy ben ik Manager bij MKB Westland. Dit komt mede omdat ik in het verleden een aantal jaren als voorzitter heb gefunctioneerd. 

Shirley Schelkers

Bestuurslid

Ik ben eigenaar van SD Communicatie. Als bestuurslid van MKB Westland vertegenwoordig ik ondermeer Platform Mobiliteit en Gemeente Westland. Sinds 2006 woon ik met veel plezier in het Westland.

Erik Koeze

Bestuurslid

Buiten MKB Westland vertegenwoordig ik Koeze Makelaars & Taxateurs BV en Koeze Vastgoedmanagement BV. In mijn beleving is het midden en kleinbedrijf een van de grootste motoren van onze economie die in zijn belang wordt onderschat.