Ga direct naar de inhoud.

HaringPraet 29 juni 2017

Helaas is het niet meer mogelijk om u online aan te melden voor de HaringPraet 2017. Mocht u zich nog aan willen melden, stuur dan een mail naar info@mkbwestland.nl. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Na het succes van vorig jaar, nodigt MKB Westland u van harte uit voor de tweede editie van HaringPraet op donderdag 29 juni a.s. Het evenement wordt ook dit jaar mede mogelijk gemaakt door MVO Westland, GJ personeelsdiensten en Restaurant Unicum Elzenhagen.

De HaringPraet vindt, net als afgelopen jaar, plaats in het sfeervolle Restaurant Unicum Elzenhagen, waar u kunt rekenen op lekkere hapjes en drankjes en natuurlijk heerlijke verse haring!

Doelgericht met elkaar in contact komen op een informele manier, dát is de bedoeling van deze avond. Graag geven we de avond dit jaar wat meer cachet. Dit doen wij door ceremonieel de eerste haring schoon te laten maken. Daarnaast veilen wij het eerste vaatje haringen onder de aanwezigen. De opbrengst van deze veiling gaat naar Stichting Zeldzame Ziekten Fonds.Ongeveer één miljoen Nederlanders – meer dan 6 procent van onze bevolking heeft te maken met een zeldzame aandoening. Vooral kinderen (ruim 75%) hebben helaas te maken met een zeldzame aandoening. Per jaar komen ruim 14.000 van hen te overlijden. Met het geld dat wordt ingezameld wordt deelonderzoek gedaan en bekendheid gegeven aan zeldzame ziekten. Voor veel kindjes komt het medicijn helaas te laat, maar door het organiseren van lotgenotencontact- en familiedagen, probeert het fonds alles te doen om een glimlach op het gezicht van zieke kinderen te toveren!

Voordat de HaringPraet begint is er traditiegetrouw de Algemene Leden Vergadering waarin verschillende agendapunten worden behandeld.

Programma HaringPraet 29 juni 2017:
16.30 - 17.30 uur Algemene Leden Vergadering (alleen voor leden)
17.30 - 18.00 uur Ontvangst bezoekers HaringPraet
18.00 - 18.15 uur Welkom –  Voorzitter opent, MVO Westland aan het woord
18.15 – 18.20 uur Schoonmaken eerste haring door wethouder Frank Rijneveen
18.20 - 19.15 uur Netwerken, borrel, ‘Walking Dinner’
19.15 - 19.45 uur Veiling vaatje haring t.b.v. Zeldzame Ziekten Fonds
19.45 – 19.55 uur Overhandigen cheque opbrengst Zeldzame Ziekten Fonds
19.55 – 21.00 uur Vervolg netwerken, borrel, ‘Walking Dinner’

Locatie:
Restaurant Unicum Elzenhagen
Monsterseweg 100A
2685 LK Poeldijk

(Indien het parkeerterrein vol is, kunt u parkeren bij  Axidus, Mercuriusplein, 2685 LP Poeldijk. Vanuit daar rijden er pendelbusjes.)

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van MKB Westland 

Deel deze pagina op: