Ga direct naar de inhoud.

Eindejaarsbijeenkomst 2018

Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet meer mogelijk. Wilt u een plekje op de reservelijst mail dan naar rianne@spontaan.nu. 

MKB Westland nodigt u van harte uit voor de Eindejaarsbijeenkomst 2018 op donderdagavond 22 november a.s. Ideaal om het afgelopen jaar nog even rustig door te praten met mede-ondernemers, maar ook spannend door de officiële uitreiking van de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2018 (WPO)!

Wie mag zich dé Westlandse ondernemer van 2018 noemen?
De jury heeft zich onder leiding van voorzitter Lars Boellaard over de vele aanmeldingen gebogen. Binnenkort leest u hier welke bedrijven er zijn genomineerd. 

Net als voorgaande jaren heeft MKB Westland de Oude Kerk in Naaldwijk als sfeervolle entourage geselecteerd. Naast de feestelijke opening en de uitreiking van de prijs  is er, zoals u van ons gewend bent, gelegenheid tot netwerken onder het genot van een drankje en een overheerlijk buffet.

Wij hopen u van harte te mogen verwelkomen tijdens de MKB Westland Eindejaarsbijeenkomst, waarin we terugkijken op het afgelopen jaar en samen vooruitkijken naar een ondernemend 2019.

 Zien we ook u op 22 november in de Oude Kerk? 

Algemene gegevens MKB Westland Eindejaarsbijeenkomst:

Donderdag 22 november 2018

Oude Kerk in Naaldwijk

17:30 uur:         Inloop
18:00 uur:         Feestelijke opening en uitreiking WPO 2018
Tot 21:00 uur:   Netwerken onder het genot van buffet

Bent u nieuwsgierig naar de promotiefilmpjes van de 3 genomineerden? Vanaf 2 november zijn deze te zien op de WOS.

 

Met vriendelijke groet,

 

Bestuur MKB Westland

 

 

Deel deze pagina op: