Ga direct naar de inhoud.

Bijeenkomsten

Energiek Ontbijt

Uitnodiging Energiek Ontbijt op 19 september met Robert Doornbos

MKB Westland nodigt u van harte uit voor het Energiek Ontbijt op woensdag 19 september a.s. Na een flinke verbouwing ontvangt onze hoofdsponsor Westland Infra u weer heel graag op haar eigen locatie. Vanaf 7 uur bent u van harte welkom om van het heerlijke ontbijtbuffet te genieten.

 

Meer informatie en aanmelden

Topsportcafé donderdag 26 juli 2018

Graag nodigt Topsport Westland u uit voor het Topsportcafé op donderdag 26 juli 2018. Hét evenement waar bedrijfsleven en Topsport samenkomen.

De Tour de France is in volle gang en het SportCafe staat dan ook volledig in het teken van wielrennen!  Samen gaan we de laatste 30 km van de Touretappe naar Pau kijken mét live-verslag en analyse van niemand minder dan Lennard Hofstede.

Meer informatie

Themabijeenkomst 'Ondernemers brengen elkaar verder' 25 september 2018

Op 25 september 2018 organiseert MKB Westland in samenwerking met Rabobank Westland de themabijeenkomst 'Ondernemers brengen elkaar verder'.

Tijdens deze bijeenkomst komt er een inspirerende spreker, Igor Beuker. Igor Beuker is een internationale topspreker op het gebied van business, marketing, media, digitale transformatie en trend-driven innovatie.

Meer informatie en aanmelden